Как Tos

Как да промените кой вижда вашия профил за съобщения в iOS 13

икона на ios 7 съобщенияВ iOS 13 Apple ви позволява да създадете стандартизиран профил в iMessage, който включва вашето име и снимка – или Animoji/Memoji – да придружава съобщенията, които изпращате на приятели, така че те да знаят кой сте.



Идеята зад новата функция е контактите в приложението Messages да станат по-лесно разпознаваеми, подобно на начина, по който контактите в WhatsApp и Facebook Messenger имат разпознаваеми снимки на профили.

Разликата в iOS 13 е, че благодарение на подхода на Apple, насочен към поверителността, можете да контролирате кой вижда вашия профил на съобщения. Стъпките по-долу ви показват как.





  1. Стартирайте Настройки приложение на вашето iPhone или Ай Пад .
  2. Превъртете надолу и докоснете Съобщения .
    приложение за съобщения в iOS 13

  3. Докоснете Споделете име и снимка .
  4. Превключете превключвателя до Споделете име и снимка до зелена позиция ВКЛ., ако още не е активирана.
    опции на профила за съобщения в iOS 13

  5. За да споделите автоматично актуализираното си име и снимка с хора в контактите си следващия път, когато изпратите съобщение, докоснете Само за контакти ; за да бъдете подканени, преди вашето актуализирано име и снимка да бъдат споделени, докоснете Винаги питай ; или за да споделите автоматично актуализирания си профил с всички, изберете Всеки и след това докоснете Да, за да потвърдите.

Искате да използвате персонализиран Memoji като снимка на потребителския си профил в Съобщения, но не знаете откъде да започнете? Щракнете тук, за да научите как да създадете свой собствен Memoji в iOS 13 .